sero88 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Bilgisayar eski ama telefon bile bunu kaldırıyor bilgisayar neden kaldıramıyor donup siyah ekrandan sonra geri geliyor ama site beyaz gözüküyor. Yeni RAM almıştık sahte olduğundan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025
Bilgisayar eski ama telefon bile bunu kaldırıyor bilgisayar neden kaldıramıyor donup siyah ekrandan sonra geri geliyor ama site beyaz gözüküyor. Yeni RAM almıştık sahte olduğundan olabilir mi?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.837 Makaleler 8 Çözümler 248 Yer İstanbul 24 Mart 2025 #2 sero88 dedi: Yeni RAM almıştık sahte olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sahte olduğunu bile bile mi aldınız? Yoksa sahte olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Artı 0 Eksi
sero88 dedi: Yeni RAM almıştık sahte olduğundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sahte olduğunu bile bile mi aldınız? Yoksa sahte olduğundan mı şüpheleniyorsunuz?
KS KS sero88 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #3 Blacksidemre dedi: Sahte olduğunu bile bile mi aldınız? Yoksa sahte olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sahte olduğunu bile bile almadık yorumları iyiydi CPU Z'den baktım sahte olarak da gözükmüyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Sahte olduğunu bile bile mi aldınız? Yoksa sahte olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sahte olduğunu bile bile almadık yorumları iyiydi CPU Z'den baktım sahte olarak da gözükmüyordu.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.837 Makaleler 8 Çözümler 248 Yer İstanbul 24 Mart 2025 #4 sero88 dedi: Sahte olduğunu bile bile almadık yorumları iyiydi CPU Z'den baktım sahte olarak da gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile bellekleri test edin bakalım. Artı 0 Eksi
sero88 dedi: Sahte olduğunu bile bile almadık yorumları iyiydi CPU Z'den baktım sahte olarak da gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile bellekleri test edin bakalım.
KS KS sero88 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #5 Blacksidemre dedi: Memtest86 ile bellekleri test edin bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam akşam test edeceğim. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Memtest86 ile bellekleri test edin bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam akşam test edeceğim.