mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Bilgisayar vs Mac+konsol hangisi? Konsol ise hangisi?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Eğer TR’deysen konsol alinmaz (PS5 kullanicisiyim) Eğer hem oyun oynarim hem isimi gorurum diyorsan Laptop oneririm.
Eğer TR’deysen konsol alinmaz (PS5 kullanicisiyim) Eğer hem oyun oynarim hem isimi gorurum diyorsan Laptop oneririm.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 @fatihnulldreinull Hocam xbox ya da nintendo da mı alınmaz?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 mifdal dedi: @fatihnulldreinull Hocam xbox ya da nintendo da mı alınmaz? Genişletmek için tıkla... Xbox belki. Ama nintendo kesinlikle alinmaz. Yerinizde olsam oyun konsollarina hic bulasmam.
mifdal dedi: @fatihnulldreinull Hocam xbox ya da nintendo da mı alınmaz? Genişletmek için tıkla... Xbox belki. Ama nintendo kesinlikle alinmaz. Yerinizde olsam oyun konsollarina hic bulasmam.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #5 @fatihnulldreinull Hocam mac konusunda?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #6 mifdal dedi: @fatihnulldreinull Hocam mac konusunda? Genişletmek için tıkla... Batarya konusunda Mac’ler cok iyidir. Kasa kaliteside mukemmel. Bu ikisi sizin icin onemli degilse almayin.
mifdal dedi: @fatihnulldreinull Hocam mac konusunda? Genişletmek için tıkla... Batarya konusunda Mac’ler cok iyidir. Kasa kaliteside mukemmel. Bu ikisi sizin icin onemli degilse almayin.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #7 @fatihnulldreinull Hocam ben bir konu açmıştım herkes mac diyordu iş için
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #8 mifdal dedi: @fatihnulldreinull Hocam ben bir konu açmıştım herkes mac diyordu iş için Genişletmek için tıkla... İș için Mac alabilirsiniz hocam. İş ile ilgili birșey belirtmediniz. Mac ile zaten oyun falan oynayamazsiniz. İș için kullanacaksaniz guzel bir secenek.
mifdal dedi: @fatihnulldreinull Hocam ben bir konu açmıştım herkes mac diyordu iş için Genişletmek için tıkla... İș için Mac alabilirsiniz hocam. İş ile ilgili birșey belirtmediniz. Mac ile zaten oyun falan oynayamazsiniz. İș için kullanacaksaniz guzel bir secenek.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #9 @fatihnulldreinull Peki iş için? @fatihnulldreinull Hocam xbox hakkında? Son düzenleme: 15 Şubat 2025
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #10 mifdal dedi: @fatihnulldreinull Peki iş için? @fatihnulldreinull Hocam xbox hakkında? Genişletmek için tıkla... Kanka yukarida fikirlerimi belirttim. İş için Mac alabilirsiniz. Bana kalirsa Xbox alinmaz. PC veya Gaming Laptop daha iyi.
mifdal dedi: @fatihnulldreinull Peki iş için? @fatihnulldreinull Hocam xbox hakkında? Genişletmek için tıkla... Kanka yukarida fikirlerimi belirttim. İş için Mac alabilirsiniz. Bana kalirsa Xbox alinmaz. PC veya Gaming Laptop daha iyi.