Bilgisayar vs telefon

Siz olsanız ne yapardınız?

6S iş görmez, bu devirde de telefonsuz olmaz. En iyisi telefon almak ama, güncelliğini yitirmek üzere HD ekran 2. el bir telefon alacağıma sokak hayvanlarını beslerim daha hayırlı olur.
S21FE alın.

İllede iPhone ben Android kullanmam diyorsanız PC alın.

Eğer telefondan oyun oynayan biri değilseniz telefon size sosyal medya için yeterlidir.
İphone 11’in neyi var? Yani bu işlerden çok anlamam ama 1-2 yıl daha güncelleme alacak diyorlar 1 yıl güncelleme alsa sonrasında bile 3-4 yıl kullanılıyor iphone. Belki iphone 11 yerine x alınıp artan parayı pc’ye yatırabilir arkadaş.İphone x’in bile net 3 yıldan fazlası var

İphone 11in donanım olarak sıkıntısı yok. Sıkıntısı o fiyata göre güncelleme desteği bitecek olan telefon almak.

iPhone 11'in donanım olarak sıkıntısı yok. Sıkıntısı o fiyata göre güncelleme desteği bitecek olan telefon almak.

Güncelleme bile daha bitmemiş 18 belki 19'u alacak IPhone'lar güncelleme almayı sonlandırdıktan sonra bile 3-4 yıl sağlamsa 5 yıldan fazla kullanılabiliyor. Ben 7 Plus kullanıyorum muhtemelen 6-7 yıldan fazla yaşında bir telefon ve şu an durumu gayet iyi.

Olay zaten telefon değil .Fiyatı o fiyata s21fe var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…