MehmetCan06 Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 122 15 Temmuz 2021 #1 Merhaba bende Platoon'nun 600Mbps sinyal gücünde Wireless adaptörü var fakat bilgisayar onu ilk başta görüyor sonra okumuyor ama Turbox malı Wireless adaptörünü takınca görüyor. Yardım eder misiniz? Not: Turbox olan herkesin bildiği küçük kırmızılı bir şey. Platoon olan da bu: https://www.hepsiburada.com/platoon...ru-802-11n-g-b-kablosuz-alici-p-HBV00000VCU67 Küçük olanda eziyet çekiyorum.
Merhaba bende Platoon'nun 600Mbps sinyal gücünde Wireless adaptörü var fakat bilgisayar onu ilk başta görüyor sonra okumuyor ama Turbox malı Wireless adaptörünü takınca görüyor. Yardım eder misiniz? Not: Turbox olan herkesin bildiği küçük kırmızılı bir şey. Platoon olan da bu: https://www.hepsiburada.com/platoon...ru-802-11n-g-b-kablosuz-alici-p-HBV00000VCU67 Küçük olanda eziyet çekiyorum.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Temmuz 2021 #2 Bozuk olabilir mi? Artı 0 Eksi Çözüm
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.445 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #3 İade edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS MehmetCan06 Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 122 16 Temmuz 2021 #4 goktug.59 dedi: İade edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... goktug.59 dedi: İade edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Misafir çocuğu garanti kağıdını karalamış biraz umarım kabul ederler. BitikBirİnsanEvladı dedi: Bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum 3 tane boşta adaptör vardı sadece hepsi çalışıyordu sadece Turbox'u algıladı. BitikBirİnsanEvladı dedi: Bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir benzerini denedikten sonra fark ettimki benim adaptörüm bozukmuş. İlgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim iyi günler. Son düzenleme: 16 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
goktug.59 dedi: İade edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... goktug.59 dedi: İade edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Misafir çocuğu garanti kağıdını karalamış biraz umarım kabul ederler. BitikBirİnsanEvladı dedi: Bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum 3 tane boşta adaptör vardı sadece hepsi çalışıyordu sadece Turbox'u algıladı. BitikBirİnsanEvladı dedi: Bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir benzerini denedikten sonra fark ettimki benim adaptörüm bozukmuş. İlgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim iyi günler.