Bilgisayar Wi-Fi ağını görmüyor

herexll

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba dün nedense oyun oynarken internetim kesildi. Normalde adaptörümü(DWA-110) tak çıkar yapınca internet geri gelirdi. Bu sefer gelmedi ne kadar çözüm varsa denedim mobil verime bağlanıyor komşuların internetini görüyor ama kendi Wi-Fi ağımı görmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim (sürücüleri güncelledim hala aynı)

SSID gizli olabilir mi? Belki bir sebepten ötürü bilgisayarınız ağı unutmuş olabilir. Modem arayüzünden SSID'nin gizli olup olmadığını kontrol edin. Eğer gizliyse bilgisayardan ağın SSID'sini ve şifresini girerek ekleyin. Veya modem arayüzünden SSID'yi direkt olarak görünür yapın.

SSID gizli olabilir mi? Belki bir sebepten ötürü bilgisayarınız ağı unutmuş olabilir. Modem arayüzünden SSID'nin gizli olup olmadığını kontrol edin. Eğer gizliyse bilgisayardan ağın SSID'sini ve şifresini girerek ekleyin. Veya modem arayüzünden SSID'yi direkt olarak görünür yapın.

Böyle yazıyor hocam ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240813-153837_Chrome.jpg
    Screenshot_20240813-153837_Chrome.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 32
Uyarıdan anladığım kadarıyla SSID gizli değil. Fakat SSID'yi gizleyerek siz manuel bir şekilde WIFI ağı eklemeyi deneyebilirsiniz. Paylaştığınız görseldeki size belirtilen talimatları gerçekleştirerek SSID'yi gizleyin. Daha sonra ağı manuel eklemeyi deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı