Çözüldü Bilgisayar Wi-Fi'ya bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenzugan

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma hangi Wi-Fi'yi girersem gireyim internete bağlanmıyor aynı Wi-Fi ağını telefonumda denediğimde bağlanabiliyorum, yapılacak her şeyi yaptım ağ ayarlarını sıfırladim bilgisayarı yeniden başlattım modemi resetledim, yok hala olumsuz yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Sorunu cozdum arkadaslar hepinize tesekkurler sorun da antivirus uygulamasini kapatmakmis🥲🥲
Valla nasıl yapıldığını hatırlamıyorum windows sürümü düşürmüştüm eski pc de wifiye driver yoktu internetten bişey yapmıştım. Ama şöyle bişe diyim laptoplarda alt kısımda wifi kapatma düğmesi falan oluyor onu bi kontrol etsene sürgülü bir şey olması lazım

Hocam telefonumun internetini de bağlayamıyorum cihaza

A
Valla nasıl yapıldığını hatırlamıyorum windows sürümü düşürmüştüm eski pc de wifiye driver yoktu internetten bişey yapmıştım. Ama şöyle bişe diyim laptoplarda alt kısımda wifi kapatma düğmesi falan oluyor onu bi kontrol etsene sürgülü bir şey olması lazım
Aygıt yöneticisinden yapsam?

5 dakikalık bir iş Wi-Fi bozulmadıysa yüzde 80 çözüme ulaşırsın kullandığın Wi-Fi adaptorunu Google da aratarak veya laptop kullanıyorsan modeli yazıp driver kısmından güncel sürücüsünü indirebilirsin.
Bu arkadaşın dediği gibi indir googledan öyle bi bak bağlanıyormu yoksa bilir bir kişiye götür baksın bi bilgisayara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı