A alterego9 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Selamlar arkadaşlar, Power tuşuna basıyorum ve Windows 11 açılışında kalıyor beklesem de açılmıyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Selamlar arkadaşlar, Power tuşuna basıyorum ve Windows 11 açılışında kalıyor beklesem de açılmıyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
KS KS A alterego9 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #11 Einstein dedi: Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.024 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 alterego9 dedi: Hocam nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girebiliyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
alterego9 dedi: Hocam nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girebiliyorsunuz değil mi?
KS KS A alterego9 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #13 Einstein dedi: BIOS'a girebiliyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Şuan da biosdayım hocam Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.024 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #14 alterego9 dedi: Şu an da biosdayım hocam. Genişletmek için tıkla... 2-3 defa bilgisayarı açmayı deneyin, kurtarma menüsü gelirse oradan güvenli moda girmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
alterego9 dedi: Şu an da biosdayım hocam. Genişletmek için tıkla... 2-3 defa bilgisayarı açmayı deneyin, kurtarma menüsü gelirse oradan güvenli moda girmeyi deneyebilirsin.
KS KS A alterego9 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #15 Einstein dedi: 2-3 defa bilgisayarı açmayı deneyin, kurtarma menüsü gelirse oradan güvenli moda girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik onarıma giriliyor yazıyor ancak siyah ekranda kalıyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: 2-3 defa bilgisayarı açmayı deneyin, kurtarma menüsü gelirse oradan güvenli moda girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik onarıma giriliyor yazıyor ancak siyah ekranda kalıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.024 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #16 alterego9 dedi: Hocam otomatik onarıma giriliyor yazıyor ancak siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
alterego9 dedi: Hocam otomatik onarıma giriliyor yazıyor ancak siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
KS KS A alterego9 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #17 Einstein dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam fotosunu ekte bırakmıştım zaten sadece imleç gözüküyor o da kum saati ikonu var Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam fotosunu ekte bırakmıştım zaten sadece imleç gözüküyor o da kum saati ikonu var
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.024 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #18 alterego9 dedi: Hocam fotoğrafını ekte bırakmıştım zaten sadece imleç gözüküyor o da kum saati ikonu var. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırla. Olmazsa USB ile temiz kurulum yapman gerekebilir. Artı 0 Eksi
alterego9 dedi: Hocam fotoğrafını ekte bırakmıştım zaten sadece imleç gözüküyor o da kum saati ikonu var. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırla. Olmazsa USB ile temiz kurulum yapman gerekebilir.
LIWIEL0 Picopat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 87 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #19 Hallettiniz mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
KS KS A alterego9 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #20 LIWIEL0 dedi: Hallettiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam maalesef Artı 0 Eksi