S Swllyx Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayara Windows 11 Pro kurdum, internette uygun fiyatlı key aldım, girdim şu hatayı verdi "Windows kuruluşuyla iletişime geçilmiyor" bilgisayarı yeniden başlattım sürümüm for workstations olmuş nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Arkadaşlar bilgisayara Windows 11 Pro kurdum, internette uygun fiyatlı key aldım, girdim şu hatayı verdi "Windows kuruluşuyla iletişime geçilmiyor" bilgisayarı yeniden başlattım sürümüm for workstations olmuş nasıl düzelteceğim?
r00ts Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 359 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Başlat menüsüne sağ tıklayın ve komut istemcisi (yönetici)'ni seçin. Aşağıdaki komutu girin: Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Set-Edition:Professional /ProductKey:XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX /AcceptEula Burada "xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx" yerine geçerli Windows 11 Pro anahtarınızı girin. Bu komut, sürümünüzü Windows 11 Pro sürümüne değiştirecektir.
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve komut istemcisi (yönetici)'ni seçin. Aşağıdaki komutu girin: Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Set-Edition:Professional /ProductKey:XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX /AcceptEula Burada "xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx" yerine geçerli Windows 11 Pro anahtarınızı girin. Bu komut, sürümünüzü Windows 11 Pro sürümüne değiştirecektir.