M mustafatumer Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 LoL oynuyordum dün akşam 170 FPS alirken bugün sürekli FPS düşmesi yiyordum. Sinirlenip bilgisayari kapattim fakat 11-12 dakikadir Windows hazırlanıyor bilgisayarı kapatmayın ekranında bekliyorum. EDİT:YAZİYİ ATTIKTAN 3 DAKKA SONRA KAPANDİ
LoL oynuyordum dün akşam 170 FPS alirken bugün sürekli FPS düşmesi yiyordum. Sinirlenip bilgisayari kapattim fakat 11-12 dakikadir Windows hazırlanıyor bilgisayarı kapatmayın ekranında bekliyorum. EDİT:YAZİYİ ATTIKTAN 3 DAKKA SONRA KAPANDİ
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 16 Eylül 2023 #2 HDD varsa o ekran çok uzun süre kalır. Beklemekten başka çareniz yok. Kapandıysa yeniden açın.
M mustafatumer Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Roger Taylor dedi: HDD varsa o ekran çok uzun süre kalır. Beklemekten başka çareniz yok. Kapandıysa yeniden açın. Genişletmek için tıkla... ssd 3 yildir kullaniyorum nerdeyse 2dknin üstüne hiç çıkmamıştı
Roger Taylor dedi: HDD varsa o ekran çok uzun süre kalır. Beklemekten başka çareniz yok. Kapandıysa yeniden açın. Genişletmek için tıkla... ssd 3 yildir kullaniyorum nerdeyse 2dknin üstüne hiç çıkmamıştı