Bilgisayarım oyun oynarken birden kapandı. Tekrar açtığımda hoş geldiniz yazısında donup kaldı. Bir dahaki açılışta W10 logosu gözüküyor kapanıyor veya onarım başlatılıyor yazıp kapanıp kapanıp aynısı devam ediyor.
İşlemci sıcaklığı 25 derece, RAMler, işlemci hepsi anakart BIOS'unda gözüküyor. BIOS'u sıfırlandım her şeyi yaptım. Format atarkende UEFI ile denedim ilk başta anakart logosu takılıyor ve kalıyor. Normal LEGACY kurmayı denedim yine olmuyor. CD ile format denedim o işaret geldiği an kapanıyor lütfen yardım edin kaç aydır çözemiyorum. Serviste kendim topladığım için kabul etmiyor arızalı parçayı bulun diyorlar. Şimdiden teşekkürler.
Sistem özellikleri:
- Anakart değişti.
- İşlemci servise yollandı sıkıntısı yok dediler.
- PSU başka çalışan ve yeterli olan bir PSU ile değiştirilip denendi.
- SSD başka bilgisayarda çalışıyor.
- Windows yüklü olan harddisk ile denedim yine aynı W10 logosu gözüküyor ve kapanıp kapanıp aynısı devam ediyor.
İşlemci sıcaklığı 25 derece, RAMler, işlemci hepsi anakart BIOS'unda gözüküyor. BIOS'u sıfırlandım her şeyi yaptım. Format atarkende UEFI ile denedim ilk başta anakart logosu takılıyor ve kalıyor. Normal LEGACY kurmayı denedim yine olmuyor. CD ile format denedim o işaret geldiği an kapanıyor lütfen yardım edin kaç aydır çözemiyorum. Serviste kendim topladığım için kabul etmiyor arızalı parçayı bulun diyorlar. Şimdiden teşekkürler.
Sistem özellikleri:
- I5 6600K
- Gigabyte Z170 Gaming K3
- 2x8GB 2400MHz Corsair RAM
- Samsung 850 EVO 240 GB SSD
- MSI GTX 1060
- Thermaltake 650W 80 PLUS -Bronze
Son düzenleyen: Moderatör: