Bilgisayar Windows simgesi gelmeden kendini resetliyor

Aspera

Femtopat
Merhabalar arkadaşlar,

Dün dayım tarafından bir bilgisayar gönderildi bana, aldığımda tüm parçaları ayrıydı. Eski bilgisayarı çalışmayınca onu sinirden sökmüş tamir etmek için fakat tamir edememiş. Ben birleştirdim ve bilgisayara görüntü geldi. BIOS'a falan da girebiliyorum fakat bilgisayar Windows simgesi gelmeden kendini resetliyor. Bu sorunumu nasıl düzeltebilirim?

Teşekkürler.

BIOS'ta HDD görünüyor mu?

Dayınızın bilgisayarın içerisinde önemli bilgileri yok ise temiz kurulum yaparsanız sorun çözülebilir çünkü yüklü Windows yazılımı kaynaklı da olabilir.

BIOS'ta HDD görünüyor mu?
Evet Bios'ta HDD'mi görebiliyorum.
Bende de bir sistem vardı BIOS'a rahatça girebiliyordum ancak açılırken tam masaüstünde geleceği anda reset atıyordu. PSU değişince düzeldi.
Farklı bir PSU ile de denedim yine aynı hatayı aldım.
Dayınızın bilgisayarın içerisinde önemli bilgileri yok ise temiz kurulum yaparsanız sorun çözülebilir çünkü yüklü Windows yazılımı kaynaklı da olabilir.
Deneyeceğim, teşekkürler!

Tam kafayı yemelik olay ya, bilgisayara güç geliyor şimdi de kendini resetlemiyor fakat ekran yok. Hay Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…