Bilgisayar Windows sorun giderme ekranında takılı kalıyor

onuracikgoz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F - Asus ProArt GeForce RTX 4070 - Msi Pro B650M-P - Kingston Fury Beast KF560C40BBK2/32 GB 6000 Mhz - Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G 1TB 7300/6000MB/s - Cooler Master MasterBox TD500 V2 700W - GamePower Skadi 360 ARGB Cpu Sıvı Soğutma 360mm
Meslek
İtfaiyeci
Arkadaşlar eski bir PC var çalışıyor ama açılmıyor Windows sorun giderme ekranı geliyor hiçbir şekilde aşamıyorum o kısmı.
Format için disk hazırladım o disk ile başlatıyorum bu sefer de "press any key to boot from USB" yazıyor bir tuşa basmama rağmen orada takılı kalıyor. O kısmı da 5-10 sefer resetleyip aştım bu sefer de gönderdiğim videodaki şekilde kalıyor ve ötüyor sorunu bilen yardımcı olabilecek var mı acaba?
Video: VEED - trim.A2980298-5D68-4043-91B5-1E5A5410CDEA.MOV

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sistemini ve hangi Windows sürümünü kurmaya çalıştığını belirt.
Ayrıca o harici HDD ile mi deniyorsun?

Windows 10 Home sürümünü kurmaya çalışıyorum, Windows 7 de denedim aynı şekilde kuramıyorum sistem bilgilerini hatırlamıyorum gerçekten ve evet o HDD ile kurmaya çalışıyorum.

Sistemini belirtmemişsin. Neden USB ile denemiyorsun?
Sistemim eski bayadır kenarda duruyordu bugün itibariyle hayata geçirmeye çalışıyorum . 2 farklı Usb ile denedim ama tanımıyor usbleri

Hatırlamıyorum ki

İntel pentium dual cpu e2140

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…