Bilgisayar Windows yerinden kapanmıyor

sugoma

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce bilgisayarımı temizledim. O akşam her zaman yaptığım gibi bilgisayarı sol alttaki Windows yerinden kapata tıkladım. Ekran, klavye, mouse gitti fakat kasa hala çalışıyordu ve fanlar dönmeye devam ediyordu. Bende tuşa basılı tutarak kapattım fakat tuştan kapattığım zaman bir sonraki açış 20 dakika sürüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu sabahta aynısı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere bendede olmuşdu daha olmadı ama sende hep yaşanıyorsa bu durum biosda bir ayar vardı yanlış bilgi vermek istemem ert gibi birşeydi onu kapalı tutuyordun bilgisayar hızlı açılıyordu

Bir kere bende de olmuşdu daha olmadı ama sende hep yaşanıyorsa bu durum BIOS'da bir ayar vardı yanlış bilgi vermek istemem ert gibi bir şeydi onu kapalı tutuyordun bilgisayar hızlı açılıyordu.

Başlat menüsünden kapanmama olayı 2 gündür oluyor. Tuştan kapatıp tekrar açılmasının uzun sürmesi bayağıdır var.

Başlat menüsünden kapanmama olayı 2 gündür oluyor. Tuştan kapatıp tekrar açılmasının uzun sürmesi bayağıdır var.

Başlat menüsünden neden kapanmaz ki bir bilgisayar masaüstünden alt F4 yapıp enter dener misin aynı şey ama denemekten zarar fgelmez

Başlat menüsünden neden kapanmaz ki bir bilgisayar masaüstünden alt F4 yapıp enter dener misin aynı şey ama denemekten zarar fgelmez.

Ekran klavye mouse gidiyor normal kapanıyormuş gibi fakat kasa çalışmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…