DorukSaat Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Bilgisayar Windows'a girdikten sonra video sinyali yok diyor. Windows açılma ekranı ve bekleyin ekranı geliyor sonra hemen gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
Bilgisayar Windows'a girdikten sonra video sinyali yok diyor. Windows açılma ekranı ve bekleyin ekranı geliyor sonra hemen gidiyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.596 Makaleler 6 Çözümler 522 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 9 Şubat 2025 #2 @DorukSaat Güvenli Mod'da açılıyor mu kontrol edin. Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net Artı 0 Eksi
@DorukSaat Güvenli Mod'da açılıyor mu kontrol edin. Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net
KS KS DorukSaat Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Sorun SSD'de çıkarıp takınca oldu. Artı 0 Eksi Çözüm