Nwork Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar selam. Orijinal Xbox 9. nesil kontrolcü aldım fakat bilgisayarımın anakartı Bluetooth desteklemediği için Bluetooth dongle kullanıyorum. Kesinlikle cihazımı görmüyor ve kablo ile bağlamak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar selam. Orijinal Xbox 9. nesil kontrolcü aldım fakat bilgisayarımın anakartı Bluetooth desteklemediği için Bluetooth dongle kullanıyorum. Kesinlikle cihazımı görmüyor ve kablo ile bağlamak zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.192 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Bluetooth adaptörü alın ben öyle yapıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Nwork Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 ezuer dedi: Bluetooth adaptörü alın ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
ezuer dedi: Bluetooth adaptörü alın ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.192 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #4 Nwork dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullandığım ürün bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3H92Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Artı 0 Eksi
Nwork dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullandığım ürün bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3H92Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Yiğit Göksel Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bunu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi
KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bunu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
KS KS Nwork Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #6 Yiğit Göksel dedi: KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bunu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de bu var ama Bluetooth görmüyor Artı 0 Eksi
Yiğit Göksel dedi: KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bunu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de bu var ama Bluetooth görmüyor
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.192 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #7 Nwork dedi: Bende de bu var ama Bluetooth görmüyor Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı. Bu tuşa kısa süre basılı tutun ve ışık hızlıca yanıp sönmeye başlayacak. O zaman sinyal gidecek Bluetooth'a. Artı 0 Eksi
Nwork dedi: Bende de bu var ama Bluetooth görmüyor Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı. Bu tuşa kısa süre basılı tutun ve ışık hızlıca yanıp sönmeye başlayacak. O zaman sinyal gidecek Bluetooth'a.
KS KS Nwork Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #8 ezuer dedi: Anlaşıldı. Bu tuşa kısa süre basılı tutun ve ışık hızlıca yanıp sönmeye başlayacak. O zaman sinyal gidecek Bluetooth'a. Eki Görüntüle 2419671 Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım ama hala görmüyor. Bluetooth donglem de var anlamıyorum neden bağlanmadı. Artı 0 Eksi
ezuer dedi: Anlaşıldı. Bu tuşa kısa süre basılı tutun ve ışık hızlıca yanıp sönmeye başlayacak. O zaman sinyal gidecek Bluetooth'a. Eki Görüntüle 2419671 Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım ama hala görmüyor. Bluetooth donglem de var anlamıyorum neden bağlanmadı.
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.192 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #9 Nwork dedi: Bunu da yaptım ama hala görmüyor. Bluetooth donglem de var anlamıyorum neden bağlanmadı. Genişletmek için tıkla... Işık yanmıyorsa pil bitmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Nwork dedi: Bunu da yaptım ama hala görmüyor. Bluetooth donglem de var anlamıyorum neden bağlanmadı. Genişletmek için tıkla... Işık yanmıyorsa pil bitmiş olabilir.
KS KS Nwork Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #10 ezuer dedi: Işık yanmıyorsa pil bitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Işık yanıyor hatta yanında şarj edilebilir powerbank tarzı cihazını da aldım. Artı 0 Eksi
ezuer dedi: Işık yanmıyorsa pil bitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Işık yanıyor hatta yanında şarj edilebilir powerbank tarzı cihazını da aldım.