Çözüldü Bilgisayar XP-Pen grafik tableti algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

obsesifkedi

Picopat
Bilgisayar XP-Pen grafik tableti algılamıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Driverı yükledim, "cihazı bağlayın" diyor.

Çözüm
Farklı bir USB girişi ve USB kablosuyla denediniz mi?
Denedim, olmadı. Bu arada tabletin ışığı sadece kabloyu takarken açılıyor sonra ışık gidiyor.

Güncelleme: Kabloyu tablete takamamışım, ondan algılamıyormuş. Aynı tableti alıp da bu problemi yaşayanlara söyleyeyim, kablo oturdu sanıyorsunuz ama oturmuyor.
Farklı bir USB girişi ve USB kablosuyla denediniz mi?
Denedim, olmadı. Bu arada tabletin ışığı sadece kabloyu takarken açılıyor sonra ışık gidiyor.

Güncelleme: Kabloyu tablete takamamışım, ondan algılamıyormuş. Aynı tableti alıp da bu problemi yaşayanlara söyleyeyim, kablo oturdu sanıyorsunuz ama oturmuyor.

Son düzenleme:
Çözüm
benım takılı ama olmuyo

Arkadaşlar sizde de şu oluyor mu : Bağladıktan sonra cihaz açılıyor ama ekran açılmıyor ekran karanlık Bunu nasıl çözebilirim? Bunun yetkili servisi vs istanbulda yok mu ya? elime 1 2 defa aldım 3. de adam akıllı tam çizim yapayım derken aylar önce bu oldu. Teknik serviste bulamadığım için yoğun olduğum için bir türlü çaresine bakamadım. Öneriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…