mkarhan21 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #1 Bilgisayarım yandı, yani bildiğiniz alev çıktı. Yanan yer kasanın arka fanındaki kablo, ne yapmalıyım?
Bilgisayarım yandı, yani bildiğiniz alev çıktı. Yanan yer kasanın arka fanındaki kablo, ne yapmalıyım?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #2 mkarhan21 dedi: Bilgisayarım yandı, yani bildiğiniz alev çıktı. Yanan yer kasanın arka fanındaki kablo, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fanı değiştirin hocam sadece o yandıysa.
mkarhan21 dedi: Bilgisayarım yandı, yani bildiğiniz alev çıktı. Yanan yer kasanın arka fanındaki kablo, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fanı değiştirin hocam sadece o yandıysa.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #3 PSU markan ne muhtemelen PSU C4 ve fanın kablosuna aşırı voltaj verdi.
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2022 #4 Muhtemelen güç kaynağı yanmıştır. Farklı bir güç kaynağı ile diğer parçaların çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Muhtemelen güç kaynağı yanmıştır. Farklı bir güç kaynağı ile diğer parçaların çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 22 Ekim 2022 #5 Prizden çek ve söndür.
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 22 Ekim 2022 #6 264523 dedi: Prizden çek ve söndür. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açtığına göre kasayı alevler içinde bırakmış olamaz.
264523 dedi: Prizden çek ve söndür. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açtığına göre kasayı alevler içinde bırakmış olamaz.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #7 cekicek dedi: PSU markan ne muhtemelen PSU C4 ve fanın kablosuna aşırı voltaj verdi. Genişletmek için tıkla... @avis1 hocam yanlış bir şey mi dedim?
cekicek dedi: PSU markan ne muhtemelen PSU C4 ve fanın kablosuna aşırı voltaj verdi. Genişletmek için tıkla... @avis1 hocam yanlış bir şey mi dedim?
DreaminquE Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 10400F / SAPPHİRE Pulse RX 6600 / Asus Tuf B460-Plus / 16 GB DDR4 Xpg D30 Ram / Dark Diamond PRO 600w Kasa / 1 Tb Toshiba HDD / 250 GB Samsung EVO SSD. Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #8 copsayd dedi: Hocam konuyu açtığına göre kasayı alevler içinde bırakmış olamaz. Genişletmek için tıkla... Akşam akşam iyi güldüm Allah'ta sizi güldürsün mkarhan21 dedi: Bilgisayarım yandı, yani bildiğiniz alev çıktı. Yanan yer kasanın arka fanındaki kablo, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın yanan kısımlarının resimlerini atın ne kadar deforme olmuş görelim ona göre bir şey söyleyelim. Anakartta yandıysa işlemci ve ekran kartı da zarar görmüş olabilir.
copsayd dedi: Hocam konuyu açtığına göre kasayı alevler içinde bırakmış olamaz. Genişletmek için tıkla... Akşam akşam iyi güldüm Allah'ta sizi güldürsün mkarhan21 dedi: Bilgisayarım yandı, yani bildiğiniz alev çıktı. Yanan yer kasanın arka fanındaki kablo, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın yanan kısımlarının resimlerini atın ne kadar deforme olmuş görelim ona göre bir şey söyleyelim. Anakartta yandıysa işlemci ve ekran kartı da zarar görmüş olabilir.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 22 Ekim 2022 #9 Driverlerin guncel mi? Degilse kisadevre yapmis olabilir. Kabloyu cikartip yenisini siparis et.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #10 blaneTech dedi: Driverlerin guncel mi? Degilse kisadevre yapmis olabilir. Kabloyu cikartip yenisini sipariş et. Genişletmek için tıkla... Koptum.
blaneTech dedi: Driverlerin guncel mi? Degilse kisadevre yapmis olabilir. Kabloyu cikartip yenisini sipariş et. Genişletmek için tıkla... Koptum.