Anarcryst Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 17 Aralık 2024 #1 RAM 32 Ekran kartı MSI GE FORCE 3060 Anakart MSI B550 GAMİNG PLUS İşlemci AMD RYZEN 7 5800X 8-CORE Bilgisayarın BIOS güncellemesi bütün güncellemelerini yaptım. Birkaç programla donanım tarattırdım macunu yeni yaptım ama bilgisayar açılıp bir yarım saat oyuna girince birden donuyor. Hiçbir türlü geri gelmiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Bilgisayarın BIOS güncellemesi bütün güncellemelerini yaptım. Birkaç programla donanım tarattırdım macunu yeni yaptım ama bilgisayar açılıp bir yarım saat oyuna girince birden donuyor. Hiçbir türlü geri gelmiyor reset atmak zorunda kalıyorum.
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Windows dosyalarında problem vardır, format atmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Anarcryst Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 17 Aralık 2024 #3 Gokasukaru dedi: Windows dosyalarında problem vardır, format atmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet format da attım. Artı 0 Eksi
Gokasukaru dedi: Windows dosyalarında problem vardır, format atmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet format da attım.