Bilgisayar yavaşladı

NROS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi forumlar! Arkadaş bu ara bilgisayar ilk açıldığında ısınana kadar çok yavaş, malum, Erzurum'da yaşıyorum gece -15 20 soğuktan olabilir mi?

Merhaba, herkese iyi forumlar! Arkadaş bu ara bilgisayar ilk açıldığında ısınana kadar çok yavaş, malum, Erzurum'da yaşıyorum gece -15 20 soğuktan olabilir mi?
Temizlik yapmayı denedin mi?

Hayır harddisk varsa ilk 1-3 dakika yavaş çalışması normal. SSD kullanıyorsanız problem olabilir.

SSD mi kullanıyorsunuz?

bende böyle düşünmüştüm harddisk kullanıyorujm

soğuk tan olabilirmi
Soğukla alakası yok. Benim bildiğim soğukken daha akıcı çalışır bilgisayar. Büyük ihtimalle HDD'den kaynaklı.

Ben de böyle düşünmüştüm. Harddisk kullanıyorum.

Soğuktan olabilir mi?

Evet.
Bi virüs taraması yapın isterseniz sistem performansını düşüren virüslerde var.(malwarebytes ile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…