3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 19 Şubat 2021 #11 Damon Salvatore dedi: Üstte harddisk kullanıyorum demişsiniz altta SSD mi kullanıyorsun sorusuna evet demeşsiniz. Ben anlamadım bu işi. Genişletmek için tıkla... Aynısını ben sorguluyorum şuan :')
Damon Salvatore dedi: Üstte harddisk kullanıyorum demişsiniz altta SSD mi kullanıyorsun sorusuna evet demeşsiniz. Ben anlamadım bu işi. Genişletmek için tıkla... Aynısını ben sorguluyorum şuan :')
NROS Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #12 Damon Salvatore dedi: Üstte harddisk kullanıyorum demişsiniz altta SSD mi kullanıyorsun sorusuna evet demeşsiniz. Ben anlamadım bu işi. Genişletmek için tıkla... özür dilerim dalgınlık.. 377660 dedi: Aynısını ben sorguluyorum şuan :') Genişletmek için tıkla... dalgınlık... bukadar sorgulamak zorundamısınız
Damon Salvatore dedi: Üstte harddisk kullanıyorum demişsiniz altta SSD mi kullanıyorsun sorusuna evet demeşsiniz. Ben anlamadım bu işi. Genişletmek için tıkla... özür dilerim dalgınlık.. 377660 dedi: Aynısını ben sorguluyorum şuan :') Genişletmek için tıkla... dalgınlık... bukadar sorgulamak zorundamısınız
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.526 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #13 NROS dedi: Özür dilerim dalgınlık. Genişletmek için tıkla... Hala hangisini kullandığınızı çözemedim bir söyleseniz.
NROS dedi: Özür dilerim dalgınlık. Genişletmek için tıkla... Hala hangisini kullandığınızı çözemedim bir söyleseniz.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2021 #14 NROS dedi: özür dilerim dalgınlık.. dalgınlık... bukadar sorgulamak zorundamısınız Genişletmek için tıkla... Sorun değil bende bazen dalabiliyorum bruh.
NROS dedi: özür dilerim dalgınlık.. dalgınlık... bukadar sorgulamak zorundamısınız Genişletmek için tıkla... Sorun değil bende bazen dalabiliyorum bruh.
NROS Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #15 deftunex dedi: Sorun değil bende. Bazen dalabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sonunda! Beni anlayan biri çıktı.
deftunex dedi: Sorun değil bende. Bazen dalabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sonunda! Beni anlayan biri çıktı.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2021 #16 SSD mi yoksa HDD mi kullanıyorsunuz?
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #17 Hala SSD veya harddisk kullandığını söylemeyi düşünüyor musun?
NROS Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #18 UltraViolent dedi: Hala SSD veya harddisk kullandığını söylemeyi düşünüyor musun? Genişletmek için tıkla... Görememişsin. Söylemiştim, HDD.
UltraViolent dedi: Hala SSD veya harddisk kullandığını söylemeyi düşünüyor musun? Genişletmek için tıkla... Görememişsin. Söylemiştim, HDD.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 19 Şubat 2021 #19 NROS dedi: Görememişsin. Söylemiştim, HDD. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla normal bunlar bende de aynı.
NROS dedi: Görememişsin. Söylemiştim, HDD. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla normal bunlar bende de aynı.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2021 #20 NROS dedi: Görememişsin. Söylemiştim, HDD. Genişletmek için tıkla... Normal SSD almanızı tavsiye ederim HDD'yi yedeklemek için kullanabilirsiniz.
NROS dedi: Görememişsin. Söylemiştim, HDD. Genişletmek için tıkla... Normal SSD almanızı tavsiye ederim HDD'yi yedeklemek için kullanabilirsiniz.