Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.526 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #21 NROS dedi: Görememişsin. Söylemiştim, HDD. Genişletmek için tıkla... Normal durum ısı ile ilgili durum değil.
NROS dedi: Görememişsin. Söylemiştim, HDD. Genişletmek için tıkla... Normal durum ısı ile ilgili durum değil.
NROS Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #22 Damon Salvatore dedi: Normal durum. Isı ile ilgili durum değil. Genişletmek için tıkla... Derken?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.526 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #23 NROS dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Normal diyorum yaşadığın şey, ısı ile alakası yok. Sürprizbozan: uyarı Cümleye büyük harf ile başlayın.
NROS dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Normal diyorum yaşadığın şey, ısı ile alakası yok. Sürprizbozan: uyarı Cümleye büyük harf ile başlayın.
NROS Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #24 Damon Salvatore dedi: Hala hangisini kullandığınızı çözemedim. Bir söyleseniz. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, cezam vardı. HDD.
Damon Salvatore dedi: Hala hangisini kullandığınızı çözemedim. Bir söyleseniz. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, cezam vardı. HDD.