RAM kullanımı da çok yüksek. 8GB RAM'in var sanırsam. Bellek ve RAM'e tıkla en çok kullanan programlar neymiş en üste al. Ayrıca SSD alman şart çünkü HDD gerçekten çok yavaş.
HDD'ler sapıtıyor bir adet 120 GB HDD vardı bende sistem diski olarak kullanıyordum sürekli 100 kullanım oranı veriyordu sağlığı 100 olmasına rağmen bende daha sonra SSD'ye geçtim.
O şekilde değil. Biraz önceki sayfada Belleğin üstüne tıkla kullanım miktarına göre sıralıyor. O şekilde yapıp SS atarsan daha iyi olur. Ayrıca sorun büyük ihtimalle HDD başka açıklaması olamaz gibi geliyor bana. Ayrıca orada sisteme ait bir şey neredeyse 8GB yiyor ve RAM kullanımın %96 o yüzden RAM 8GB dedim ama arkadaşın dediği gibi RAM'i kullanıyor o işlem.
O şekilde değil. Biraz önceki sayfada belleğin üstüne tıkla kullanım miktarına göre sıralıyor. O şekilde yapıp SS atarsan daha iyi olur. Ayrıca sorun büyük ihtimalle HDD başka açıklaması olamaz gibi geliyor bana.
Disk neyi kullanıyor onu söylemiştim ama sorunun kesinlikle yaptığın işlem neyse o hıza yetişemiyor HDD ve RAM'i olduğundan fazla kullanıyor. Çözüm SSD.