mree Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700G - RX 6500 XT Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #21 Ayrıca sorunu kendim çözdüm yardım sağlamaya çalışan herkese "liveforspeed" hariç, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2023
İ İsmailDenizÖzturgut Attopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #22 mree dedi: Ayrıca sorunu kendim çözdüm yardım sağlamaya çalışan herkese "liveforspeed" hariç, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ay pardon bu arada sana yanlışlıkla bişe yazmışım sana uzun hikaye biraz yoğundum yanlışlıkla sana yazmışım az çık sende trib atmışin ama bende 3-4 yaşımdan beri pc kullanıyom
mree dedi: Ayrıca sorunu kendim çözdüm yardım sağlamaya çalışan herkese "liveforspeed" hariç, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ay pardon bu arada sana yanlışlıkla bişe yazmışım sana uzun hikaye biraz yoğundum yanlışlıkla sana yazmışım az çık sende trib atmışin ama bende 3-4 yaşımdan beri pc kullanıyom