Windows 7 kendini kanıtlamış stabil bir işletim sistemi bunu kimse inkar edemez. Ve benim sorunum donanımsal. Donanımsal bir probleme Win8 de etkili olmaz.
- - - Güncellendi - - -
Bugün Sistemi vatan bilgisayar teknik servise götürdüm bütün herşeyi bir bir anlattım. Oradaki arkadaş sağolsun çok iyi niyetliydi ben gerekli tüm testleri yapacağım ve size bilgi vereceğim dedi.
liphter denen arkadaş 8 gün geçmediği süreci kesinlikle ekran kartını değiştirmezler bu olay sadece sapphire ekran kartlarında geçerli demişti. Bende bunu oradaki arkadaşa sordum Ekran kartım kesinlikle donanımsal sorunlu ve ben bundan memnun değilim üstüne biraz daha para ekleyip başka ekran kartı alabilirmiyim diye sordum. Oradaki arkadaş arızası onaylanırsa tabiikide başka bir kart alabilirsiniz Bu olay sapphireye bağlı bir olay değil dedi. Geri iadesi onaylanan her ürün alınır ve başka parçayla değiştirilebilir dedi. Ve ürün arızalıysa temir mi olur dedim. Hayır aynısıyla değişimi yapılır dedi arkadaş. Demek ki büyük konuşmaman gerekiyormuş liphter