Hamsung Picopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 140 8 Kasım 2022 #1 Merhaba, canon i-sensys mf226dn yazıcıyı bilgisayara takıyorum görmüyor. Güncelledik ne yaptıysak fayda etmedi. Görseldeki uyarıyı da veriyor. Yardımcı olanlara teşekkürler. Dosya Ekleri IMG-20221108-WA0003.jpg 200,3 KB · Görüntüleme: 190 Son düzenleme: 8 Kasım 2022
Merhaba, canon i-sensys mf226dn yazıcıyı bilgisayara takıyorum görmüyor. Güncelledik ne yaptıysak fayda etmedi. Görseldeki uyarıyı da veriyor. Yardımcı olanlara teşekkürler.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #2 Ürün modelini aratıp driverını kurmanız lazım.
Hamsung Picopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 140 8 Kasım 2022 #3 ArthurMorgan33 dedi: Ürün modelini aratıp driverını kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam aynı zamanda driver booster ile de kurdum yine aynı
ArthurMorgan33 dedi: Ürün modelini aratıp driverını kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam aynı zamanda driver booster ile de kurdum yine aynı
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Kasım 2022 #4 Canon'un kendi sitesinden driver indirip kurmalısınız.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 8 Kasım 2022 #5 i-SENSYS MF226dn - Support - Download drivers, software and manuals Download drivers, software, firmware and manuals for your Canon product and get access to online technical support resources and troubleshooting. www.canon-europe.com Buradan deneyin
i-SENSYS MF226dn - Support - Download drivers, software and manuals Download drivers, software, firmware and manuals for your Canon product and get access to online technical support resources and troubleshooting. www.canon-europe.com Buradan deneyin
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 8 Kasım 2022 #6 Driveri eksik hocam. Yanında kurulum CD'si varsa veya modelini internette aratarak uygun sürücüyü bulabilirsiniz.
Driveri eksik hocam. Yanında kurulum CD'si varsa veya modelini internette aratarak uygun sürücüyü bulabilirsiniz.
Hamsung Picopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 140 8 Kasım 2022 #7 518679 dedi: Canon'un kendi sitesinden driver indirip kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... İlk onu yaptım olmadı, sonra diğer yolu denedim magicspears dedi: i-SENSYS MF226dn - Support - Download drivers, software and manuals Download drivers, software, firmware and manuals for your Canon product and get access to online technical support resources and troubleshooting. www.canon-europe.com Buradan deneyin Genişletmek için tıkla... İlk onu denedim alicsndemir dedi: Driveri eksik hocam. Yanında kurulum CD'si varsa veya modelini internette aratarak uygun sürücüyü bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CD yok hocam driver ile de olmadı
518679 dedi: Canon'un kendi sitesinden driver indirip kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... İlk onu yaptım olmadı, sonra diğer yolu denedim magicspears dedi: i-SENSYS MF226dn - Support - Download drivers, software and manuals Download drivers, software, firmware and manuals for your Canon product and get access to online technical support resources and troubleshooting. www.canon-europe.com Buradan deneyin Genişletmek için tıkla... İlk onu denedim alicsndemir dedi: Driveri eksik hocam. Yanında kurulum CD'si varsa veya modelini internette aratarak uygun sürücüyü bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CD yok hocam driver ile de olmadı
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 8 Kasım 2022 #8 Farklı bir kabloyla denediniz mi? Kabloda sorun olabilir belki.
Hamsung Picopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 140 8 Kasım 2022 #9 magicspears dedi: Farklı bir kabloyla denediniz mi? Kabloda sorun olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Elimde başka kablo yok fakat kabloyu çıkarıp takınca aygıtlar bölümünde görünüyor
magicspears dedi: Farklı bir kabloyla denediniz mi? Kabloda sorun olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Elimde başka kablo yok fakat kabloyu çıkarıp takınca aygıtlar bölümünde görünüyor
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 8 Kasım 2022 #10 Hamsung dedi: Elimde başka kablo yok fakat kabloyu çıkarıp takınca aygıtlar bölümünde görünüyor Genişletmek için tıkla... Farklı bir kabloyla da denemenizde fayda var. Ayrıca başka bir bilgisayarda da deneyin isterseniz.
Hamsung dedi: Elimde başka kablo yok fakat kabloyu çıkarıp takınca aygıtlar bölümünde görünüyor Genişletmek için tıkla... Farklı bir kabloyla da denemenizde fayda var. Ayrıca başka bir bilgisayarda da deneyin isterseniz.