Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 984 Çözümler 5 12 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarı açalı yaklaşık 30 dk oluyor ve başından beri böyle, acaba sorun ne?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #11 C:Panoya kopyala sc stop "SysMain" & sc config "SysMain" start = disabled Bu kodu deneyin. Artı 0 Eksi
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #12 Herkesgibi dedi: İlk defa oluyor, sanırım hayatınızda hiç HDD kullanmadınız normal bir şey değil yani bu. Genişletmek için tıkla... Bir yıl boyunca HDD üzerinde Windows 10 kuruluydu. SysMain cidden bir çile. Artı 0 Eksi
Herkesgibi dedi: İlk defa oluyor, sanırım hayatınızda hiç HDD kullanmadınız normal bir şey değil yani bu. Genişletmek için tıkla... Bir yıl boyunca HDD üzerinde Windows 10 kuruluydu. SysMain cidden bir çile.
KS KS Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 984 Çözümler 5 12 Mart 2021 #13 drmstafaa dedi: Bir yıl boyunca HDD üzerinde Windows 10 kuruluydu. SysMain cidden bir çile. Genişletmek için tıkla... 3. senesi olacak ve ben hızından gayet memnundum şu an SSD'ye geçmeyi düşünüyorum. ClipHoRR dedi: C:Panoya kopyala sc stop "SysMain" & sc config "SysMain" start = disabled Bu kodu deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereye yazmam gerekiyor ve ne işe yarıyor? Artı 0 Eksi
drmstafaa dedi: Bir yıl boyunca HDD üzerinde Windows 10 kuruluydu. SysMain cidden bir çile. Genişletmek için tıkla... 3. senesi olacak ve ben hızından gayet memnundum şu an SSD'ye geçmeyi düşünüyorum. ClipHoRR dedi: C:Panoya kopyala sc stop "SysMain" & sc config "SysMain" start = disabled Bu kodu deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereye yazmam gerekiyor ve ne işe yarıyor?