Cankare20 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 SSD veya HDD modeli SSD Kingston Fury Renegade 1TB Anakart Gigabyte B560M DS3H v2 SSD Kingston Fury Renegade 1TB. BIOS güncelledim, disk yönetiminden baktım. BIOS'tan baktım hala gözükmüyor. Toplamda 4 kere takıp çıkarmışımdır toplamda. Anakartım Gigabyte B560M DS3H V2. ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
SSD Kingston Fury Renegade 1TB. BIOS güncelledim, disk yönetiminden baktım. BIOS'tan baktım hala gözükmüyor. Toplamda 4 kere takıp çıkarmışımdır toplamda. Anakartım Gigabyte B560M DS3H V2. ne yapmalıyım?
The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Disk yönetimine bak. Oradan aygıta harf atanmamış olabilir.
Cankare20 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 The_Moon dedi: Disk yönetimine bak. Oradan aygıta harf atanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine baktığımı zaten yazdım.
The_Moon dedi: Disk yönetimine bak. Oradan aygıta harf atanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine baktığımı zaten yazdım.
The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 Cankare20 dedi: Disk yönetimine baktığımı zaten yazdım. Genişletmek için tıkla... Pardon orayı atlamışım, SATA SSD ise lütfen SATA Power kablosunu kontrol edin.
Cankare20 dedi: Disk yönetimine baktığımı zaten yazdım. Genişletmek için tıkla... Pardon orayı atlamışım, SATA SSD ise lütfen SATA Power kablosunu kontrol edin.
S sherlocky Picopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #5 Yeni birim olarak eklemeniz gerekebilir, forumda benzer bı konu var oradan bakarak yapabilirsiniz.
Cankare20 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #6 sherlocky dedi: Yeni birim olarak eklemeniz gerekebilir, forumda benzer bir konu var oradan bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link ini atabilir misiniz? sherlocky dedi: Yeni birim olarak eklemeniz gerekebilir, forumda benzer bir konu var oradan bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım, bende disk 2 gözükmüyor sorunda o zaten. sherlocky dedi: Yeni birim olarak eklemeniz gerekebilir, forumda benzer bı konu var oradan bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1112222222222xxxxxxxxxxxx.PNG 22,1 KB · Görüntüleme: 34
sherlocky dedi: Yeni birim olarak eklemeniz gerekebilir, forumda benzer bir konu var oradan bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link ini atabilir misiniz? sherlocky dedi: Yeni birim olarak eklemeniz gerekebilir, forumda benzer bir konu var oradan bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım, bende disk 2 gözükmüyor sorunda o zaten. sherlocky dedi: Yeni birim olarak eklemeniz gerekebilir, forumda benzer bı konu var oradan bakarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
S sherlocky Picopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #7 Cankare20 dedi: Link ini atabilir misiniz? Az önce baktım, bende disk 2 gözükmüyor sorunda o zaten. Genişletmek için tıkla... Sistem M.2 SSD'yi görmüyor Ayrılmamış yazısının üzerine sağ tıklayınca hangi yazılar gelmekte? Yeni basit birim Özellikler. Yardım. SS atamıyorum maalesef birkaç tane daha seçenek var ama onlara tıklanmıyor. www.technopat.net
Cankare20 dedi: Link ini atabilir misiniz? Az önce baktım, bende disk 2 gözükmüyor sorunda o zaten. Genişletmek için tıkla... Sistem M.2 SSD'yi görmüyor Ayrılmamış yazısının üzerine sağ tıklayınca hangi yazılar gelmekte? Yeni basit birim Özellikler. Yardım. SS atamıyorum maalesef birkaç tane daha seçenek var ama onlara tıklanmıyor. www.technopat.net