Bilgisayarı açtığımda her şey normaldi bilgisayara güncelleme gelmişti ve yaptım. Güncelleme için yeniden başlat dedim ve bilgisayar yeniden başlatma ekranında takılı kaldı. İmleci falan hareket ettirebiliyorum kapatmaktan da korkuyorum çünkü güncelleme anında kapatmayın diyor. Nasıl çözebilirim?
Mecburen bekleyecek ve açılmazsa düğmeden gücü keserek kapatacaksınız.
Başka bir yolu - yöntem yok.
En az 30-45 dakika bekleyin, sonra gücü keserek kapatın. Sorun çıkmayabilir.
Sorun çıkarsa kurrtarma ortamı veya kurulum USB si yardımı ile onarmak da mümkün.
Mecburen bekleyecek ve açılmazsa düğmeden gücü keserek kapatacaksınız.
Başka bir yolu - yöntem yok.
En az 30-45 dakika bekleyin, sonra gücü keserek kapatın. Sorun çıkmayabilir.
Sorun çıkarsa kurrtarma ortamı veya kurulum USB si yardımı ile onarmak da mümkün.
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Öylesine bilgisayarı Japonca yapayım sonra düzeltirim dedim. Başladım indirmeye. Uzun süreceğini anlayınca sildim. Sonra Türkçe baştaydı geri onu İngilizceye aldım. Valorant oynamak için bilgisayarı yeniden başlattım. Yeniden baslat tuşuna bastığım gibi...
www.technopat.net
Beklemen gerek. Ben 2 saatten fazla bekledim. Sonra tam kapatacaktım ümidi kestim açıldı.
Bilgisayarı açtığımda her şey normaldi bilgisayara güncelleme gelmişti ve yaptım. Güncelleme için yeniden başlat dedim ve bilgisayar yeniden başlatma ekranında takılı kaldı. İmleci falan hareket ettirebiliyorum kapatmaktan da korkuyorum çünkü güncelleme anında kapatmayın diyor. Nasıl çözebilirim?