jpxaron Megapat Katılım 17 Şubat 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2016 #1 Bilgisayarimi aciyorum bi kac dakika sonra yeniden baslatiyor. Dun boyle bi sorun yoktu. Actim icini temizledim ama yine ayni. Dedim isinma mi var GPU oyunda 60 dereceye cikiyor. Cozemedim sizce neden olabilir? Acil yardim eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2016
Bilgisayarimi aciyorum bi kac dakika sonra yeniden baslatiyor. Dun boyle bi sorun yoktu. Actim icini temizledim ama yine ayni. Dedim isinma mi var GPU oyunda 60 dereceye cikiyor. Cozemedim sizce neden olabilir? Acil yardim eder misiniz?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2016 #2 Sistem özelliklerini ve işletim sisteminizi belirtin. Artı 0 Eksi
KS KS jpxaron Megapat Katılım 17 Şubat 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2016 #3 Guc kaynagna takinca oluyor Artı 0 Eksi