Hayır msi ın kendi sitesinden elle kurdumDriver boost tarzı bir şey kullandınız değil mi?
2 Tane driver yükledim. 1 tanesi Intel çipset diğeri de lan driverı idi. Sonra yeniden başlattım yüklenmeleri için ama. 20 dk oldu yeniden başlatılıyor ekranında. Ne yapmalıyım, düğmesinden kapatmam sorun olur mu?
Yani beklesem düzelir mi?Yanlış driver yüklemiş olabilirsin. Uzun süre o şekilde kaldığında yapılabilecek pek bir şey yok diye biliyorum eğer düğmeden kapatırsan ve bilgisayarın açılmazsa Windows onarım kısmından sistem geri yükleme yapabilmen lazım. Genellikle driver kurulumu sırasında otomatik geri yükleme noktaları oluşuyor, özellikle Driver Booster gibi bir şey kullandıysanız. Bu şekilde programların kullanımı da önerilmiyor.
Yani beklesem düzelir mi?
Napalım o zaman kapatıcaz mecbur.20dkdan fazla olmuşsa pek sanmıyorum.
Hocam fazla anlamıyorumda açabilir misiniz.Ben temiz kurulum ile çözdüm bu sorunu.
Güç tuşuda kapatmıyor ki bilgisayarı. Düğmeyede bişey oldu sanırım20dkdan fazla olmuşsa pek sanmıyorum.
Ben temiz kurulum ile çözdüm bu sorunu.
Neden tanımını yaptınız bilmiyorum ama ben sadece benim nasıl çözdüğümü yazdım.Temiz kurulumdan kast ettiği bilgisayara format atmak, temiz bir Windows kurulumu yapmaktır fakat her zaman gerekmez bazen farklı çözümler de bulunabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.