Bilgisayar yeniden başlatmada kaldı

Metaphaz

Femtopat
Daha fazla  
2 Tane driver yükledim. 1 tanesi Intel çipset diğeri de lan driverı idi. Sonra yeniden başlattım yüklenmeleri için ama. 20 dk oldu yeniden başlatılıyor ekranında. Ne yapmalıyım, düğmesinden kapatmam sorun olur mu?

Güçü kestim ve bilgisayar açıldı şuan ama açılırken çok yavaştı ve hdd kullanımı %100 du. Bir daha olmaması için ne yapmalıyım
Temiz kurulumdan kast ettiği bilgisayara format atmak, temiz bir Windows kurulumu yapmaktır fakat her zaman gerekmez bazen farklı çözümler de bulunabilir.
Neden tanımını yaptınız bilmiyorum ama ben sadece benim nasıl çözdüğümü yazdım.

Neden tanımını yaptınız bilmiyorum ama ben sadece benim nasıl çözdüğümü yazdım.

Arkadaş tam olarak bilmediğini belirttiğinden dolayı açtım.

Hocam fazla anlamıyorumda açabilir misiniz?
Güçü kestim ve bilgisayar açıldı şu an ama açılırken çok yavaştı ve HDD kullanımı %100'du. Bir daha olmaması için ne yapmalıyım.

Windows 10 mu kullanıyorsun?
Windows 10'da genel olarak HDD'de %100 disk kullanım sorunu oluyor. Bunun kesin çözümü genel de bir SSD'ye Windows'u kurmak oluyor.
Windows'un en güncel sürümünü kullandığına da emin ol. Bazı sürümlerden de o sorun kaynaklanıyor olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı