mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu?
Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu?
login12345 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 142 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #2 mehmethanottoman dedi: Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Vallahi kral benim telefon vardı üzerine yanlışlıkla çay döktüm çok hızlı bir şekilde şarj azalması oldu dikkaet et.
mehmethanottoman dedi: Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Vallahi kral benim telefon vardı üzerine yanlışlıkla çay döktüm çok hızlı bir şekilde şarj azalması oldu dikkaet et.
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 login12345 dedi: Vallahi kral benim telefon vardı üzerine yanlışlıkla çay döktüm çok hızlı bir şekilde şarj azalması oldu dikkaet et. Genişletmek için tıkla... Tamam.
login12345 dedi: Vallahi kral benim telefon vardı üzerine yanlışlıkla çay döktüm çok hızlı bir şekilde şarj azalması oldu dikkaet et. Genişletmek için tıkla... Tamam.
G gorktina Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 mehmethanottoman dedi: Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Üzerine bir şeyler dökülebilir onun haricinde yerde çok tozlanır. Yüksekte tutmada fayda var.
mehmethanottoman dedi: Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Üzerine bir şeyler dökülebilir onun haricinde yerde çok tozlanır. Yüksekte tutmada fayda var.
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 gorktina dedi: Üzerine bir şeyler dökülebilir onun haricinde yerde çok tozlanır. Yüksekte tutmada fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamam.
gorktina dedi: Üzerine bir şeyler dökülebilir onun haricinde yerde çok tozlanır. Yüksekte tutmada fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamam.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Mart 2025 #6 Yukarıda ki arkadaşlara katılıyorum. Bende masaya kola döktüm direkt kasaya geldi ve anakart ses chipseti zarar gördü.
Yukarıda ki arkadaşlara katılıyorum. Bende masaya kola döktüm direkt kasaya geldi ve anakart ses chipseti zarar gördü.
sofi34 Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 27 6 Mart 2025 #7 Maalesef benimki de yerde ve çok toz alıyor. Haftada en az bir kez tozunu alıyorum bu sebepten. Ayrıca geçen gün az kalsın çay dökülüyordu. Yüksekte durması, dökülmelere ve benzeri durumlara karşı daha güvenli olabilir gibi. Yine de kişiye kalmış.
Maalesef benimki de yerde ve çok toz alıyor. Haftada en az bir kez tozunu alıyorum bu sebepten. Ayrıca geçen gün az kalsın çay dökülüyordu. Yüksekte durması, dökülmelere ve benzeri durumlara karşı daha güvenli olabilir gibi. Yine de kişiye kalmış.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.807 Çözümler 25 6 Mart 2025 #8 mehmethanottoman dedi: Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim tercihim masanın altında durması fakat o zamanda çok fazla toz alıyor bundan dolayı her gün siliyorum.
mehmethanottoman dedi: Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim tercihim masanın altında durması fakat o zamanda çok fazla toz alıyor bundan dolayı her gün siliyorum.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Mart 2025 #9 ben 3 yıldır yerde kullanıyorum, evde kedi de var. Ayda 1 kere ön fan filtresini söküp temizliyorum. Hiçbir sorun olmuyor.
ben 3 yıldır yerde kullanıyorum, evde kedi de var. Ayda 1 kere ön fan filtresini söküp temizliyorum. Hiçbir sorun olmuyor.
EmirhanBEY00 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 6 Mart 2025 #10 Hocam keyifinize kalmış dışı göze güzel geliyor ise masaya koyulabilir ama masa alanı dar ise çok gerek yok yerde iken daha çok toz alabilir.
Hocam keyifinize kalmış dışı göze güzel geliyor ise masaya koyulabilir ama masa alanı dar ise çok gerek yok yerde iken daha çok toz alabilir.