Bilgisayar yere konulmalı mı?

mehmethanottoman

Centipat
Daha fazla  
Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu?

Baslikta yazdigi gibi ama icimde suphe var. Annem laminatlari suyla siliyor yani paspasla. Bilgisayara zarari olur mu?

Vallahi kral benim telefon vardı üzerine yanlışlıkla çay döktüm çok hızlı bir şekilde şarj azalması oldu dikkaet et.

Maalesef benimki de yerde ve çok toz alıyor. Haftada en az bir kez tozunu alıyorum bu sebepten. Ayrıca geçen gün az kalsın çay dökülüyordu. Yüksekte durması, dökülmelere ve benzeri durumlara karşı daha güvenli olabilir gibi. Yine de kişiye kalmış.

Benim tercihim masanın altında durması fakat o zamanda çok fazla toz alıyor bundan dolayı her gün siliyorum.

ben 3 yıldır yerde kullanıyorum, evde kedi de var. Ayda 1 kere ön fan filtresini söküp temizliyorum. Hiçbir sorun olmuyor.

Hocam keyifinize kalmış dışı göze güzel geliyor ise masaya koyulabilir ama masa alanı dar ise çok gerek yok yerde iken daha çok toz alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…