mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #11 Tarikme dedi: ben 3 yıldır yerde kullanıyorum, evde kedi de var. Ayda 1 kere ön fan filtresini söküp temizliyorum. Hiçbir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yok hacim annem laminantlari suyla paspas ediyor
Tarikme dedi: ben 3 yıldır yerde kullanıyorum, evde kedi de var. Ayda 1 kere ön fan filtresini söküp temizliyorum. Hiçbir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yok hacim annem laminantlari suyla paspas ediyor
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Mart 2025 #12 mehmethanottoman dedi: Yok hacim annem laminantlari suyla paspas ediyor Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey olmaz. Yerler ıslakken PC kapalı kalsın.
mehmethanottoman dedi: Yok hacim annem laminantlari suyla paspas ediyor Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey olmaz. Yerler ıslakken PC kapalı kalsın.
mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #13 Tarikme dedi: Hiçbirşey olmaz. Yerler ıslakken PC kapalı kalsın. Genişletmek için tıkla... Emin misin
Tarikme dedi: Hiçbirşey olmaz. Yerler ıslakken PC kapalı kalsın. Genişletmek için tıkla... Emin misin
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Mart 2025 #14 Kovayla yere su döküp paspaslamıyorsa eminim. Siz emin değilseniz yere koymayın.