Bilgisayar yerine PS4 alınır mı?

Glarious0

Hectopat
Kurban Bayramı'ndan sonra alacağım. Hakkında pek fazla bilgi bilmiyorum, bizim binadan 2 tane çocuğun var. 1'sin de oynamıştım GTA 5'di galiba, önceden PS4 oynamaya gitmişliğim var. Hoşuma da gidiyor acaba bilgisayar mı toplasam yoksa PS4 mü alsam? Aslın da kararım bilgisayardan yana ama işte en az 15K'ya iyi bir bilgisayar toplanır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeniz 15k ise PS5 alabilirsiniz veya 15K'ya hem PS4 hem PC veya hem Xbox Series S, hem PC alabilirsiniz.

PS 4 alınabilir oyunlara para vermeyede gerek kalmadı yeni bir sistem geldi ama bütçenizi belirtin ona göre bir öneri yapalım.

Bütçeniz varsa ve ps özel oyunlarına pek ilginiz yoksa tabi ki pc. Pc alırsanız oyun fiyatları da daha makul olur.

PS4 oyun da kullanırsınız PC'yi her amaçta kullanırsınız amacınız sadece oyunsa PS4 alın.

PS4 oyun da kullanırsınız PC'yi her amaçta kullanırsınız amacınız sadece oyunsa PS4 alın.
Aslın da şöyle de düşündüm PC alsam kol alsam PS4 tarzı oynanır oyunlar PS4 yerine bilgisiyardan oynayacağım Pes falan.

Aslın da şöyle de düşündüm PC alsam kol alsam PS4 tarzı oynanır oyunlar PS4 yerine bilgisiyardan oynayacağım pes falan.

PS'de önemli olan kol değil zaten özel oyunlar ve 7 bin liraya PS4 alınmaz 3000 bin liraya bulunuyor 2.el. Bence bilgisyar toplayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…