Bilgisayar yük altında donuyor ve USB gücünü kesiyor

Millerss

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar bitkisel hayata geçiyor gibi sadece görüntü kalıyor ama klavye olsun, kulaklık olsun, ışıkları sönüyor bilgisayar gücü kesiyor. Hiçbir şekilde işlem yapmıyor. Hard disk ve ekran kartında sorun olmadığını düşünüyorum, çünkü farklı parçalarla denedim aynı sorunu aldım. Genelde yüksek çözünürlüklü video, yayın izlerken ve farklı farklı birden fazla oyuna girince oluyor.

Bilgisayar kapanmıyor fanlar dönüyor ama düşük hızda.Bilgisayar işlem yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:
PSU gücü yeterli mi? Çünkü ekran kartı, işlemci gibi donanımlar yük bindiğinde gelen voltaj boyutu artar. Eğer PSU bu voltajı karşılayamazsa şansınız varsa sadece donar, eğer şanssızsanız dağılabilir ve donanımlara zarar verebilir. PSU W değeri önemli.

PSU gücü yeterli mi? Çünkü ekran kartı, işlemci gibi donanımlar yük bindiğinde gelen voltaj boyutu artar. Eğer PSU bu voltajı karşılayamazsa şansınız varsa sadece donar, eğer şanssızsanız dağılabilir ve donanımlara zarar verebilir. PSU W değeri önemli.
Bu hatayı 4 5 aydır vermiyordu öncesinde vardı, bu aralar tekrarlamaya başladı. Aynı psu takılıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı