Çözüldü Bilgisayar yükleme ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Melih1337

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sabah saatlerinde overclock denemesi yapayım derken bilgisayar açıldığında siyah ekrana girdi ve ben de çözümleri ararken çözümü BIOS pilini çıkarıp takmak ile buldum. Bunu yaptıktan sonra bilgisayar açıldı ve kullanmaya başladım, hatta üstüne üstlük 2-3 kez kapatıp açıp testte yaptım kendimce. Bilgisayar 2-3 saattir kapalıydı ve ben de açmak için gittim ama bilgisayar anakart üreticisinin yükleme ekranında yüklenip duruyor ve açılmıyor. Ne yapmalıyım?

Dipnot: BİOS'a giriş yapılıyor ve ayarları fabrika ayarlarına döndürmek işe yaramıyor.

Çözüm
PC'yi fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Daha önce yaptığınızı okudum. Fakat ne kadar sürede geri taktığınızı bilmiyorum. Yine de açılmazsa ve BIOS'a girebilirseniz kurulum USB'si ile birlikte deneyin.
PC'yi fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Daha önce yaptığınızı okudum. Fakat ne kadar sürede geri taktığınızı bilmiyorum. Yine de açılmazsa ve BIOS'a girebilirseniz kurulum USB'si ile birlikte deneyin.

Çözüm
Bugün sabah saatlerinde overclock denemesi yapayım derken bilgisayar açıldığında siyah ekrana girdi ve ben de çözümleri ararken çözümü BIOS pilini çıkarıp takmak ile buldum. Bunu yaptıktan sonra bilgisayar açıldı ve kullanmaya başladım, hatta üstüne üstlük 2-3 kez kapatıp açıp testte yaptım kendimce. Bilgisayar 2-3 saattir kapalıydı ve ben de açmak için gittim ama bilgisayar anakart üreticisinin yükleme ekranında yüklenip duruyor ve açılmıyor. Ne yapmalıyım?

Dipnot: BIOS'a giriş yapılıyor ve ayarları fabrika ayarlarına döndürmek işe yaramıyor.

Bilgisizce OC denemesi yapmak sıkıntılıdır.
BIOS'a girebiliyor musunuz?

Bilgisizce OC denemesi yapmak sıkıntılıdır.
BIOS'a girebiliyor musunuz?
Evet.
Bunu yaptıktan sonra düzeldi, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı