Bilgisayar yükseltme planlarınız neler?

Elimdeki kullanamadığım RAM'i satıp 2x4 8 GB RAM alacağım, yaz geldiğinde de RX460 OEM ya da GTX750Ti almayı planlıyorum.

GTA 6 çıkacağı zaman yeni PC istiyorum. Bu gidişle 1660ti bile yetmeyecek oyunlara

2070 Super satıp 3000 serisine geçmek istiyorum stoklar bir nebze düzeldiğinde. Giriş gecikmesini düşürmeyi ve yayın kalitesini artırmayı planlıyorum.

Ben en son 2018 yılında hayvani bir yükseltme yaptım sistemime. 2015 yılında toplamıştım sistemimi. İ7-4790K ile topladım sistemi ve 2018 yılında Ryzen 7 2700X'e geçtim anakartı değiştirip. 2015 yılında ilk topladığım halinden kalan tek parça GTX 980 Ti ve PSU. Ha bir de kasası var. Eğer stok gelirse RTX 3060 alacağım. Bir de PSU değişecek. Onun dışında eğer imkan olursa artık kasayı da değiştireceğim. O kadar yılın ardından kasa da ezikler ve çizikler oluştu. Baya işim var yani.

İşlemci değiştirmeniz iyi olur.

Soğutucu aldıktan sonra 4-5 sene yükseltmeyle uğraşmayacağım. Belki F/P bir ekran kartı çıkarsa monitör + ekran kartı yükseltmesi yapabilirim.

Acaba 2070S'i satıp stok mu beklesem

Aldığım fiyatın 1000 TL üstüne gider herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…