Bilgisayar yüzünden yamulan omurga nasıl düzelir?

davidlaid

Picopat
Daha fazla  
Zamanında çok bilgisayarda vaktimi harcardım ve resimde ikinci fotoğraftaki gibi omurgam biraz yamuldu bunu çözmek için en iyi egzersiz nedir?
Sizde hangileri var? Ayrıca Pc de otururken dik oturmanızı öneriyorum.

1682863826850.jpeg

Zamanında çok bilgisayarda vaktimi harcardım ve resimde ikinci fotoğraftaki gibi omurgam biraz yamuldu bunu çözmek için en iyi egzersiz nedir?
Sizde hangileri var? Ayrıca PC de otururken dik oturmanızı öneriyorum.

Eki Görüntüle 1760848

Skolyozum var bende düşürmek için uğraşıyorum derecesi yüksek olduğu için korse kullanıyorum yüzmeye gidebilirsin yüzme en iyisi bu skolyoz veya omurga eğriliği için.

1 yıldır yapıyorum zaten squat gibi hareketlerle düzeliceğini umuyordum ama yine de biraz var. Fotodaki gibi değil tabii.
Yapmaya devam edin, en çok faydası olan şeylerden birisi o. Ayrıca gün içinde kendinizi salmayın hep dikkat edin, duvara yaslanıp antrenman yapabilirsiniz, sırtınıza kamburluğu engellemek için askılık (veya ismi her ne ise, ben askılık diyorum :D) satın alıp takabilirsiniz. Yüzmeye gidin ayrıca yüzme çok büyük oranda düzeltiyor. Yere uzanıp kollarınız ile yukarıya uzanarak omurgayı gevşetip rahatlatabilirsiniz. Veya barfiks barı gibi yerlere asılıp yine aynı şekilde omurgadaki disklerin arasını açıp rahatlatabilirsiniz kendinizi. Bunların faydası olur emin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı