Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar zamanında SonOyuncu gibi sunucularda bilgisayar zamanını hızlandırıp CPS göstergesini anında sıfırlamamızı sağlayan bir program vardı, şu anda çok uzun zaman önce fixlendi. Farklı bir amaç için ihtiyacım var. Programı bilen atabilir mi?
Arkadaşlar zamanında SonOyuncu gibi sunucularda bilgisayar zamanını hızlandırıp CPS göstergesini anında sıfırlamamızı sağlayan bir program vardı, şu anda çok uzun zaman önce fixlendi. Farklı bir amaç için ihtiyacım var. Programı bilen atabilir mi?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.988 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #2 SpeederXp diye bi program vardı eskiden aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum.
Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Murat Can Şimşek dedi: Speederxp diye bir program vardı eskiden aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğim bu değil bilgisayar içerisindeki "zamanı" hızlandırması. Yine de teşekkür ederim.
Murat Can Şimşek dedi: Speederxp diye bir program vardı eskiden aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğim bu değil bilgisayar içerisindeki "zamanı" hızlandırması. Yine de teşekkür ederim.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #4 Emre.e dedi: İstediğim bu değil bilgisayar içerisindeki "zamanı" hızlandırması. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz 1 saniyeyi 0.7 saniye gibi mi olsun istiyorsunuz ? örnek veriyorum 1 saatte 60 dakika varsa bir program sayesinde 1 saati 75 dakika mı göstermesi gerekiyor ?
Emre.e dedi: İstediğim bu değil bilgisayar içerisindeki "zamanı" hızlandırması. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz 1 saniyeyi 0.7 saniye gibi mi olsun istiyorsunuz ? örnek veriyorum 1 saatte 60 dakika varsa bir program sayesinde 1 saati 75 dakika mı göstermesi gerekiyor ?
Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 Siberci07 dedi: Hocam siz 1 saniyeyi 0.7 saniye gibi mi olsun istiyorsunuz? Örnek veriyorum 1 saatte 60 dakika varsa bir program sayesinde 1 saati 75 dakika mı göstermesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama 1 saati 75 değil de 20 dakika gibi veya daha kısa zamana indirmesi.
Siberci07 dedi: Hocam siz 1 saniyeyi 0.7 saniye gibi mi olsun istiyorsunuz? Örnek veriyorum 1 saatte 60 dakika varsa bir program sayesinde 1 saati 75 dakika mı göstermesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama 1 saati 75 değil de 20 dakika gibi veya daha kısa zamana indirmesi.