Rehber Bilgisayar zararına olan işlemler

Güzel rehber olmuş elinize sağlık. Özellikle şu driver Update programlarına asla bulaşmayın. Elle güncelleyemem diyorsanız bile (öyle bir şey demeyin tabii de ) gerekirse hiç güncellemeyin daha iyi.

Bende hiç önermiyorum sürücü programlarını, bilgisayarın altını üstüne getiriyor NVIDIA, Intel ve AMD kolay bir şekilde sürücüleri aratmaya olanak sağlıyor zaten.

Anlamak için sadece başlıkları bile okumak yeterli aslında.

Çalışan donanımı bozduğuna birkaç kez şahit oldum. Vaktiniz varsa format sonrası bilgisayarı ve sürücüleri, hiçbir programa bağlı kalmadan temiz bir şekilde kurmanın keyfine bakın derim. Ki zaten Windows Update donanımın stabil çalışmasını sağlayabilecek birçok sürücüyü bulup kendisi yüklüyor.

Güzel rehber elinize sağlık. Ben formattan sonra ekran kartını işlemcinin 1 gerçek ve 1 sanal çekirdeğine atıyorum. Bir de islc programı kullanıp current resulation timer 0.5 de kullanıyorum. Hem FPS artıyor hem de input lag düşüyor.

ISLC programını bende kullanıyorum, o program kadar kaliteli bir şey daha önce görmedim.

Hocam Interrupt Affinity'den bahsediyorsunuz sanırsam. Bununla ilgili açıklayıcı bir rehber/rehberiniz varsa atabilir misiniz? Çok kez denedim ama input lagımı arttırmaktan başka bir şeye yaramadı. Ben beceremedim sanırsam.

Hocam latencymondan 5 dakika test yapıyorum. Gerçek ve sanal çekirdekte en düşük gecikme olan çekirdeği seçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…