Rehber Bilgisayar zararına olan işlemler

Her şeye format atmaya gerek yok, videoyu tekrardan izleyip ayarları eski haline çevirin.
Teşekkürler.
Her şeye format atmaya gerek yok, videoyu tekrardan izleyip ayarları eski haline çevirin.
pek birşey yapmadım zaten sadece gizlilik ayarlarını yaptım birde güç planını yüksek performans yapın falan diyordu ondan sonra web de gezinirken yavaş olmaya başladı.

Teşekkürler.

Pek bir şey yapmadım zaten sadece gizlilik ayarlarını yaptım bir de güç planını yüksek performans yapın falan diyordu ondan sonra web de gezinirken yavaş olmaya başladı.

Güç Planı bende de yüksek performansta bir yararını göremedim şu ana kadar. Dengeli mod ile aynı çalışıyor. (benim sistemimde).

Disk için dizin haline getirme seçeneği var bunu kapat diyorlardı SSD sağlığı için siz ne diyorsunuz? Bunu kapatınca biraz yer açıyor.

Game bar yavaşlatmıyor mu arka planda çalıştığı için?

Edit: Yanlış okumuşum pardon.

Disk için dizin haline getirme seçeneği var bunu kapat diyorlardı SSD sağlığı için siz ne diyorsunuz? Bunu kapatınca biraz yer açıyor.

Bir fikrim yok maalesef, @296822 hocam yardımcı olabilir. O da rehberde yazdığım bir mesaj yanlış bilgilendirme olmuş onu düzeltmeme yardımcı olmuştu disk birleştirme için. ^^

Sonuna kadar okudum yararlı bir rehber olmuş sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…