W WhiteOs Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Bilgisayara 2 RAM takınca çalışmıyor, açılmıyor bile ama tek RAM takınca sorunsuz açılıyor. Servise verdim anakart bozuk dediler ve yenisini aldım ama yine aynı problem var. Aldığım anakart MSI MPG B550 Gaming Plus.
Bilgisayara 2 RAM takınca çalışmıyor, açılmıyor bile ama tek RAM takınca sorunsuz açılıyor. Servise verdim anakart bozuk dediler ve yenisini aldım ama yine aynı problem var. Aldığım anakart MSI MPG B550 Gaming Plus.
KS KS W WhiteOs Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #21 Chewyq dedi: Evet, tam performans alamazsınız ama madem bir çözüme kavuşturamıyorsunuz. Bu kadarcık performans için daha uğraşmayın. Problem çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkürler galiba problem psu daymış anakarta fazla voltaj verip yakıyomuş sürekli PSU olarak Msi Mpg A650GF 650W Plus Gold almak istiyorum sizce nasıl kaliteli midir? Son düzenleme: 29 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Chewyq dedi: Evet, tam performans alamazsınız ama madem bir çözüme kavuşturamıyorsunuz. Bu kadarcık performans için daha uğraşmayın. Problem çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkürler galiba problem psu daymış anakarta fazla voltaj verip yakıyomuş sürekli PSU olarak Msi Mpg A650GF 650W Plus Gold almak istiyorum sizce nasıl kaliteli midir?