deux freres Megapat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 799 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Haziran 2014 #1 Bilgisayara 2 tane harddisk taktım ama bilgisayarı açtığımda seçme bölümü gelmiyor, bunu nasıl ayarlayabilirim?
Bilgisayara 2 tane harddisk taktım ama bilgisayarı açtığımda seçme bölümü gelmiyor, bunu nasıl ayarlayabilirim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Haziran 2014 #2 Zaten seçme yeri gelmez, Biostan hangisi ilk boot edecekse oradan ayarlarsın. İşletim sistemini kast ediyorsan hangisi boot sırasında ilk ise onunla başlatırsın.
Zaten seçme yeri gelmez, Biostan hangisi ilk boot edecekse oradan ayarlarsın. İşletim sistemini kast ediyorsan hangisi boot sırasında ilk ise onunla başlatırsın.
Mr.Ghevrek Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 41 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2014 #3 O bence üstüne eklenmiş olabilir.