Bilgisayara 2 tane Windows kurulur mu?

Annie Leonhart

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'ye Win 10 kuracağım. Şu an zaten Win 10 kullanıyorum bilgisayara 2 tane Windows kurulmaz değil mi?

Aynı işletim sistemini kurmak bana tuhaf geliyor ama eğer istiyorsan iki tane kurmak kurabiliyorsun bilgisayarı açarken hangisini başlatmak istediğini soruyor.

"Dual-booting" denilen şeydir. Yapılır. Her açılışta hangisini başlatmak istediğiniz sorulur.

Aynı işletim sistemi olur mu bilmiyorum. Ama farklı işletim sistemleri olabilir. Bilgisayar açılırken hangisi ile başlatmak istediğini sorar. Seçip açarsın. Ama iki kişi kullanıyorsa ve ayrı ayrı olmasını istiyorsan profil açabilir şifrede koyabilirsin. Bu arada neden aynı işletim sistemini 2. defa kurmak istedin?

Multi-booting veya dual-booting olarak geçer. yani bilgisayara iki tane işletim sistemi kurabilirsin.
Arkadaşlar PC'ye Win 10 kuracağım. Şu an zaten Win 10 kullanıyorum bilgisayara 2 tane Windows kurulmaz değil mi?
Kurulur.
Discord verirsen kurulumda yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…