Bilgisayara 750 Ti takılmasına rağmen kasıyor

iPredex

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar bugün ASUS 750 Ti almıştım geldi fakat sistemim çok kasıyor bu arada ekran kartı 2. el mining yapıldığını düşünmüyorum sistemimden kaynaklı olabilir mi iyi bir işlemci alırsam düzelir mi? Sistemim:

Ekran kartı: NVIDIA GeForce 750 Ti 2 GB.

İşlemci: Intel Pentium 4CPU 3.20 GHz (2cpus) DxDiag'da böyle yazıyor.

Anakart: Intel D945gnt.

RAM: 8 GB DDR2.

İşlemci 32 Bit destekliyor, sadece ucuz bir 64 Bit destekleyen ve kaliteli işlemci varsa linkini atar mısınız? İkinci el alacağım.

P4 işlemciye 750 Ti takarsan kasması normal.
Anakartın da çok eski.

Yani işlemciyi değiştirsem şimdilik olur mu sonra param olursa değiştiririm ana kartını.
Sistemde Windows 10 kurulu. İstersen RTX3090 tak gene kasacak. Windows 8.1'e geçebilirsiniz. ya da SSD alıp Windows 10'a devam edebilirsiniz. Ayrıca işlemcinin gücü de düşük. 750 Ti varsa modlu Xeon alabilirsiniz. İyi ikili olur.

Alırım fakat Intel anakarta uyar mı?

Selamlar arkadaşlar bugün ASUS 750 Ti almıştım geldi fakat sistemim çok kasıyor bu arada ekran kartı 2. el mining yapıldığını düşünmüyorum sistemimden kaynaklı olabilir mi iyi bir işlemci alırsam düzelir mi? Sistemim:

Ekran kartı: NVIDIA GeForce 750 Ti 2 GB.

İşlemci: Intel Pentium 4CPU 3.20 GHz (2cpus) DxDiag'da böyle yazıyor.

Anakart: Intel D945gnt.

RAM: 8 GB DDR2.

İşlemci 32 Bit destekliyor, sadece ucuz bir 64 Bit destekleyen ve kaliteli işlemci varsa linkini atar mısınız? İkinci el alacağım.

Hocam anakartına uygun en yüksek takabileceğin işlemciler var elimde istersen bedelsiz kargo ücretine yollayayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı