Bilgisayara 8.1 64 Bit Nasıl Kurulur?

Windows 8.1'de 3 GB RAM kullansam kasar mı?

Bende Google falan açıkken arkada birkaç şey açıkken 1.5 GB RAM kullanıyor 3 GB RAM Win 7 de bile kasar ama nasıl kullanacağınıza bağlı oyunları pek oynamam falan demiyorsanız hiçbir sıkıntı çıkmaz
Sadece güvenlik duvarı açıkken;

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23 KB · Görüntüleme: 41
Benim işletim sistemim zaten windows 10 zaten ama 32 bit olarak kullanıyorum ama ben Windows 8.1 64 bit kullanmak istiyorum .
Windows 8.1 64 bit ISO'su bulup indirebilirsin hocam herhangi bir sorun teşkil etmez.
Ne alaka? Windows 7 belki, ama 8.1 hala güncel sistem. Yani bilgi kirliliği yapmayın.
Recep Baltaş bunun için konu açmıştı hocam. Genel olarak destek verilmiyor ama tabii ki bilgisi olan destek verebilir.
Recep Baltaş'ın konusu: Windows 8 ve 8.1 Desteği Sona Ermiştir

Ben zaten oyun için Windows 8.1 kullanmak istiyorum.

Şu anda farkediyorumda zaten pek alternatif yok ya Win 7 ya Win 8.1 Win 7'yi aklınızdan çıkarın zaten :D bir tane kaldı Win 8'i kurmak çok zor ben uzun süre aradım ISO sunu bulamadım Win 8 ISO yerine Microsoft Win 8.1 koymuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı