Bilgisayara 8.1 64 Bit Nasıl Kurulur?

Yer
Türkiye
Arkadaşlar, benim bilgisayarımın işlemcisi 64 bit destekliyor ama şu an 32 bit yüklü. Ben Windows 8.1 yüklerken 64 bit kursam olur mu?

Windows 8.1'de 3 GB RAM kullansam kasar mı?

Bende Google falan açıkken arkada birkaç şey açıkken 1.5 GB RAM kullanıyor 3 GB RAM Win 7 de bile kasar ama nasıl kullanacağınıza bağlı oyunları pek oynamam falan demiyorsanız hiçbir sıkıntı çıkmaz
Sadece güvenlik duvarı açıkken;

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    23 KB · Görüntüleme: 41
Öncelikle Windows 8.1'in 64 Bit sürümünün ISO dosyasını indirip Rufus adlı program ile USB belleğinize yazdırın. Ardından alacağınız yedek varsa alın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın, açarken boot menüsüne girip USB belleği seçin. Sonra gerekli işlemleri yapın.

Benim işletim sistemim zaten windows 10 zaten ama 32 bit olarak kullanıyorum ama ben Windows 8.1 64 bit kullanmak istiyorum .
Windows 8.1 64 bit ISO'su bulup indirebilirsin hocam herhangi bir sorun teşkil etmez.
Ne alaka? Windows 7 belki, ama 8.1 hala güncel sistem. Yani bilgi kirliliği yapmayın.
Recep Baltaş bunun için konu açmıştı hocam. Genel olarak destek verilmiyor ama tabii ki bilgisi olan destek verebilir.
Recep Baltaş'ın konusu: Windows 8 ve 8.1 Desteği Sona Ermiştir

Ben zaten oyun için Windows 8.1 kullanmak istiyorum.

Şu anda farkediyorumda zaten pek alternatif yok ya Win 7 ya Win 8.1 Win 7'yi aklınızdan çıkarın zaten bir tane kaldı Win 8'i kurmak çok zor ben uzun süre aradım ISO sunu bulamadım Win 8 ISO yerine Microsoft Win 8.1 koymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…