M Morkretsherre Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 164 10 Haziran 2021 #1 İyi günler. Bilgisayarımda Bluetooth olmadığı için adaptör almam gerekiyor. Önerileriniz varsa duymaktan sevinirim.
İyi günler. Bilgisayarımda Bluetooth olmadığı için adaptör almam gerekiyor. Önerileriniz varsa duymaktan sevinirim.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2021 #2 Airpods'u windows'a bağlamak zor. Ben laptop'un kendi bluetooth'u ile bile bağlayamadım. Adaptör ile çok zor.
Airpods'u windows'a bağlamak zor. Ben laptop'un kendi bluetooth'u ile bile bağlayamadım. Adaptör ile çok zor.
M Morkretsherre Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 164 10 Haziran 2021 #3 Emre SÜRER dedi: Airpods'u windows'a bağlamak zor. Ben laptop'un kendi bluetooth'u ile bile bağlayamadım. Adaptör ile çok zor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum bunu teşekkürler !
Emre SÜRER dedi: Airpods'u windows'a bağlamak zor. Ben laptop'un kendi bluetooth'u ile bile bağlayamadım. Adaptör ile çok zor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum bunu teşekkürler !