M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 13 Nisan 2021 #1 Merhaba. Linux Mint yükledim ama sürekli hata veriyor. Ben de Android işletim sistemi kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba. Linux Mint yükledim ama sürekli hata veriyor. Ben de Android işletim sistemi kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
bugrahanozs Centipat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 16 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2021 #2 Remix OS kullanabilirsin bunun için. Artı 0 Eksi
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Nisan 2021 #3 Phoenix OS kullanabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 13 Nisan 2021 #4 Phoenix OS mu Remix OS mu? Hangisi daha iyi? Artı 0 Eksi
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Nisan 2021 #5 Madss dedi: Phoenix OS mu remix OS mu? Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Phoenix OS öneririm, Remix OS'un desteği yıllar önce kesildi. Artı 1 Eksi
Madss dedi: Phoenix OS mu remix OS mu? Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Phoenix OS öneririm, Remix OS'un desteği yıllar önce kesildi.
KS KS M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 13 Nisan 2021 #6 eyre dedi: Phoenix OS öneririm, Remix OS'un desteği yıllar önce kesildi. Genişletmek için tıkla... Peki. Phoenix OS indireceğim. Artı 0 Eksi
eyre dedi: Phoenix OS öneririm, Remix OS'un desteği yıllar önce kesildi. Genişletmek için tıkla... Peki. Phoenix OS indireceğim.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Nisan 2021 #7 Madss dedi: Peki. Phoenix OS indireceğim. Genişletmek için tıkla... Atacağım linkten Phoenix OS kurulum programını indir sonrasında atacağım videodaki adımları takip et. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Madss dedi: Peki. Phoenix OS indireceğim. Genişletmek için tıkla... Atacağım linkten Phoenix OS kurulum programını indir sonrasında atacağım videodaki adımları takip et. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et