Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Mart 2022 #11 Ubuntu kurabilirsin dostum.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #12 Lasty dedi: Ubuntu kurabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Sistem performansı, video performansı tarzı sıkıntı yaşar mıyım?
Lasty dedi: Ubuntu kurabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Sistem performansı, video performansı tarzı sıkıntı yaşar mıyım?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 30 Mart 2022 #13 İşlemcinin sanallaştırma desteği açık değil mi? Windows'ta görev yöneticisinden Performans sekmesine gelip CPU ekranına bakarsanız görünür.
İşlemcinin sanallaştırma desteği açık değil mi? Windows'ta görev yöneticisinden Performans sekmesine gelip CPU ekranına bakarsanız görünür.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #14 izmirkartali dedi: İşlemcinin sanallaştırma desteği açık değil mi? Windows'ta Görev Yöneticisi'nden performans sekmesine gelip CPU ekranına bakarsanız görünür. Genişletmek için tıkla... Açık sanırım hocam. Fakat bioisda virtualitison tarzı bir ayar yok.
izmirkartali dedi: İşlemcinin sanallaştırma desteği açık değil mi? Windows'ta Görev Yöneticisi'nden performans sekmesine gelip CPU ekranına bakarsanız görünür. Genişletmek için tıkla... Açık sanırım hocam. Fakat bioisda virtualitison tarzı bir ayar yok.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 30 Mart 2022 #15 Arkadaşlar GNU/Linux dağıtım adı veriyor da. Dağıtım adı pek farketmez. Masaüstü seçimi önemli. O bilgisayar için XFCE masaüstü uygun: Fedora XFCE Linux Mint XFCE PCLinuxOS XFCE Xubuntu imbaran dedi: Eki Görüntüle 1346491 Açık sanırım hocam. Fakat bioisda virtualitison tarzı bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... AMD-V gibi bir ayar vardır. Görsele göre açık zaten.
Arkadaşlar GNU/Linux dağıtım adı veriyor da. Dağıtım adı pek farketmez. Masaüstü seçimi önemli. O bilgisayar için XFCE masaüstü uygun: Fedora XFCE Linux Mint XFCE PCLinuxOS XFCE Xubuntu imbaran dedi: Eki Görüntüle 1346491 Açık sanırım hocam. Fakat bioisda virtualitison tarzı bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... AMD-V gibi bir ayar vardır. Görsele göre açık zaten.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Mart 2022 #16 Android X86. Hafif işler için kurulabilir. Oyun ve büyük programlar için remix OS gibi sistemlere bakın.
Android X86. Hafif işler için kurulabilir. Oyun ve büyük programlar için remix OS gibi sistemlere bakın.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #17 izmirkartali dedi: Arkadaşlar GNU/Linux dağıtım adı veriyor da. Dağıtım adı pek fark etmez. Masaüstü seçimi önemli. O bilgisayar için Xfce masaüstü uygun: Fedora Xfce Linux Mint Xfce PCLinuxOS Xfce Xubuntu AMD-V gibi bir ayar vardır. Görsele göre açık zaten. Genişletmek için tıkla... Peki zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim.
izmirkartali dedi: Arkadaşlar GNU/Linux dağıtım adı veriyor da. Dağıtım adı pek fark etmez. Masaüstü seçimi önemli. O bilgisayar için Xfce masaüstü uygun: Fedora Xfce Linux Mint Xfce PCLinuxOS Xfce Xubuntu AMD-V gibi bir ayar vardır. Görsele göre açık zaten. Genişletmek için tıkla... Peki zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim.